Preşedintele Obama va ajuta o adolescentă, orfană după 11 septembrie, să-şi întâlnească idolul

O adolescentă din New Jersey al cărui tată şi-a pierdut viaţa în atacul terorist asupra turnurilor gemene ale World Trade Center, a avut joi rarul privilegiu de a se întâlni cu preşedintele american Barack Obama, însă s-a folosit de această oportunitate pentru a-l ruga pe liderul de la Casa Albă să o ajute să se întâlnească cu idolul său, starul pop Justin Bieber, conform DNA.

În urmă cu câteva luni Payton Wall, 14 ani, din Rumson, i-a scris preşedintelui Obama rugându-l să o ajute să-l întâlnească pe idolul său, Justin Bieber.

„Justin Bieber m-a inspirat să-mi spun povestea. I-am scris preşedintelui în urmă cu câteva luni, povestindu-i cum mi-am pierdut tată la 11 septembrie şi cât de mult aş vrea să-l întâlnesc pe Justin”, a susţinut ea.

Joi, la ground Zero, adolescenta a primit o îmbrăţişare caldă din partea lui Barack Obama şi promisiunea că o va ajuta să-l cunoască pe Bieber.

Tatăl lui Payton, Glen Wall, avea 38 de ani şi lucra în cadrul unei companii cu sediul în Turnul 1, când a fost lovit de unul dintre avioanele deturnate de terorişti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.