Un investitor chinez deschide o fabrică în Dâmboviţa. Peste o mie de persoane vor să se angajeze

2

– Peste o mie de persoane s-au înghesuit, vineri, în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti la bursa locurilor de muncă organizată ad-hoc după ce un investitor chinez a hotărât să construiască până la sfârşitul anului o fabrică de produse electronice în zonă.

Bursa locurilor de muncă s-a desfăşurat în căminul cultural din localitate, iar la un moment dat oamenii au început să se îmbrâncească, fiind necesară intervenţia jandarmilor.

„Este o primă acţiune a acestui investitor. Este o investiţie mare, se vor fabrica electronice, produse finite şi componente. Un număr de 141 de persoane vor fi angajate în acest an, celelalte, până la 2.250, pe tot parcursul anului viitor. Acum este o recrutare, urmează să se stabilească de către angajator câţi au calificarea necesară unor asemenea meserii, iar acţiunile vor continua” a declarat directorul AJOFM Dâmboviţa, Cătălin Niculae.

Producţia, destinată exportului în proporţie de 90 la sută, va începe anul viitor, la Dărmăneşti urmând să se fabrice televizoare, LCD-uri, calculatoare şi laptopuri. Investiţia se ridică la 180 de milioane de euro, scrie ZF.ro.

loading...
Citește și
2 Comentarii
  1. Tinta Danut spune

    Este cea mai mare teapa. Fabrica ar fi putut fi adusa la Parcul Industrial de la Moreni dar marele om Prefectul Florian Popescu nu a dorit acest lucru deoarece primarul din Moreni este PSD-ist!
    Si asa sleahta PD-L-ista a mai taiat ceva din sperantele morenarilor! La Darmanesti este apa de ploaie nici pana acum nu s-a in ceput constructia fabricii si nici de angajari nu s-a auzit!

  2. Osama spune

    Subscriu la cele afirmate mai sus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.