DIICOT: Nouă persoane din Bucureşti, reţinute pentru trafic de droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au reţinut, luni (9 mai), nouă persoane, având vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani, acuzate că au vândut droguri (heroină şi cocaină) pe raza sectorului 3 din Capitală.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada martie – mai 2011, Marian Mecic, Mircea Păun şi Luminiţa Păun au pus în vânzare, în Bucureşti, diverse cantităţi de heroină, care erau depozitate la locuinţa Gabrielei Alice Stoian.

În timpul unei percheziţii domiciliare din 7 mai, de la locuinţa Gabrielei Stoian a fost ridicată cantitatea de 132 grame heroină.

De asemenea, pe 29 aprilie, Codruţ – Dumitru Moraru, Vasile Flaugiu şi Gabriel Mârzea au expediat, din Italia în România, prin intermediul unei societăţii de curierat, cantităţile de 300 de grame heroină şi 50 de grame cocaină.

Alexandru Florin Tipuriţă a fost depistat în flagrant, la momentul ridicării coletului ce conţinea drogurile, de la Autogara Rahova – Bucureşti.Cercetările în această cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie ai BCCO Bucureşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.