Jacob şi Isabella, prenumele preferate ale americanilor în 2010

Jacob şi Isabella au fost cele mai populare nume date copiilor născuţi ân 2010 în SUA, potrivit listei anuale de stare civilă americană, în timp ce Aiden, la băieţi, întră pentru prima oară în Top 10, relatează AFP.

Pentru al zecelea an consecutiv, Jacob a fost numele dat cel mai des anul trecut, în timp ce Isabella, la fete, este în fruntea listei al doilea an la rând, au anunţat vineri serviciile de securitate socială care înregistrează naşterile.

Sophia a marcat o creştere semnificativă, situându-se pe locul al doilea la fete, în timp ce Ava (locul al cincilea) şi Chloe (locul al optulea), ‘care s-au cam demodat în ultimii ani, revin ca popularitate, lucru care trădează tendinţa de a da fetelor numele bunicii’, arată serviciile de securitate socială.

La băieţi, Aiden (locul al nouălea) intră pentru prima dată în plutonul primelor zece nume, eliminându-l pe Joshua.

Pe la mijlocul clasamentului, se remarcă Kellan, care a avansat de pe locul al 626-lea în 2009 pe al 366-lea, probabil datorită actorului Kellan Lutz din serialul ‘Twilight’, dar şi Knox – de pe locul al 703-lea pe al 457-lea -, se pare că în legătură cu fiul Angelinei Jolie şi al lui Brad Pitt.

La fete, un progres semnificativ a înregistrat numele Tiana (de pe locul al 604-lea pe al 334-les), după succesul înregistrat de filmul de desene animate ‘Prinţesa şi Broasca’, în care eroina se cheamă aşa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.