Manchester United – Chelsea 2-1, în „finala” campionatului Angliei

Manchester United a dispus cu 2-1 de Chelsea Londra, duminică pe Old Trafford, într-o partidă din cadrul etapei a 36-a a campionatului de fotbal al Angliei, practic o adevărată „finală” a actualei ediţii din Premier League, câştigătoarea făcând un pas uriaş către titlul de campioană.

Golurile „diavolilor roşii” au fost marcate de mexicanul Javier „Chicharito” Hernandez (min.1) şi de sârbul Nemanja Vidic (min.23), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Frank Lampard (min.68).

În urma acestui succes, Manchester United, liderul clasamentului, s-a distanţat la şase puncte de Chelsea, ocupanta locului secund, cu două etape înainte de finalul sezonului şi aproape nimic nu îi mai poate împiedica pe elevii lui Alex Ferguson să câştige cel de-al 19-lea titlu din istoria clubului (un nou record în fotbalul englez).

Rooney şi colegii săi mai au nevoie de un singur punct pentru a deveni campioni, pe care îl pot câştiga chiar etapa viitoare, când vor juca la Blackburn.

În clasament conduce Manchester United cu 76 pct, urmată de Chelsea – 70 pct, Arsenal – 67 pct, Manchester City – 62 pct, Tottenham – 56 pct, FC Liverpool – 55 pct etc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.