Marele câştigător din moartea lui Osama ben Laden

– Maurice Harary, un antreprenor in varsta de 23 de ani, a castigat 120.000 de dolari in mai putin de doua zile din vanzarea de tricouri cu diverse mesaje legate de moartea lui Osama ben Laden, scrie [block]0[/block]

Imediat ce a aflat vestea ca fostul lider Al Qaeda a fost ucis de americani, new yorkezul Harary s-a indreptat grabit spre casa si a inceput sa lucrele la site-ul Osamadeadtees.com. L-a terminat la ora 3 dimineata si a inceput sa vanda tricourile inscriptionate cu mesaje precum „Obama killed Osama„, „Osama’s back – not!” sau „Just dead it„.

In nici doua zile a vandut peste 10.000 de astfel de tricouri la un pret de 12 dolari bucata, succes care l-a determinat pe tanarul antreprenor sa extinda oferta de produse si la postere cu Osama ben Laden.

Nu e singurul care a avut de castigat dintr-o idee simpla care a trezit in multi americani simtul patriotic. Zazzle, un site care le permite clientilor sa trimita mesaje sau imagini pe care apoi le tipareste pe diverse produse printre care inclusiv tricouri, a avut de asemenea cateva mii de comenzi in weekendul care a trecut pentru produse cu legatura la moartea lui ben Laden, cele mai populate fiind brelocurile cu mesaje precum „Osama Bin Killed”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.