EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Un elev de la Seminarul Teologic Huşi a fost înjunghiat de un coleg

0

Un elev în vârstă de 18 ani de la Seminarul Teologic din Huşi, judeţul Vaslui, a ajuns la spital duminică seara după ce a fost înjunghiat de colegul de cameră de la internatul în care erau cazaţi cei doi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi elevi.

”Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112. Între cei doi tineri a avut loc un schimb de replici, după care s-au lovit reciproc cu palmele. Totul a fost în urma unui conflict spontan, iar poliţiştii vor stabili cauzale acestei altercaţii.

Adolescentul de 16 ani şi-a înjunghiat colegul de cameră cu un cuţit în spate, provocându-i acestuia o leziune care a necesitat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Huşi, dar medicii de aici au decis transferul său la o clinică din Iaşi.

”Pacientul a fost înjunghiat la nivel toracic paravertebral, aproape de coloana vertebrală, adâncimea rănii fiind de 15 centimetri. Adolescentul a fost stabilizat hemodinamic, fiind efectuate manevrele de resuscitare.

Pacientul era sub şoc posttraumatic. În urma înjunghierii, adolescentului i-a fost perforat plămânul drept, fiind necesar un drenaj pleural care să-l ajute pe pacient să respire. În aceste condiţii, am decis transferarea pacientului la o clinică de specialitate din Iaşi”, a spus medicul Cristian Velicescu.

Conducerea Seminarului Teologic din Huşi a deschis o anchetă internă în acest caz.Potrivit IPJ Vaslui, în cursul nopţii de duminică spre luni elevul care şi-a înjunghiat colegul de cameră a fost audiat.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.