Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-au despărţit după 25 de ani de căsnicie

Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, şi soţia sa, Maria Shriver, au anunţat că se despart după 25 de ani de căsnicie, a informat ziarul Los Angeles Times, transmite marţi EFE.

Shriver a părăsit în urmă cu câteva săptămâni locuinţa conjugală din cartierul Brentwood (Los Angeles), după cum au confirmat cei doi soţi într-un comunicat comun, remis la puţin timp după ce la 26 aprilie sărbătoriseră nunta de argint.

„Trecem prin schimbări importante la nivel personal şi profesional. După o perioadă îndelungată de gândire şi nenumărate discuţii, am decis împreună să ne despărţim. În acest moment locuim separat, urmând să luam o hotărâre cu privire la viitorul relaţiei noastre”, se mai spune în comunicat.

Republicanul Schwarzenegger a fost guvernatorul Californiei din 2003 şi până în acest an, în timp ce Shriver este nepoata fostului preşedinte american John F. Kennedy. Cei doi s-au căsătorit în 1986 şi au patru copii.

„Vom continua să ne creştem împreună copiii. Ei sunt lumina şi centrul universului nostru. În ceea ce ne priveşte, credem că despărţirea noastră reprezintă o chestiune privată şi niciunul dintre noi doi sau dintre membrii familiei nu va face alte comentarii pe această temă”, se precizează în comunicat.

Schwarzenegger are 63 de ani şi a încercat, după părăsirea funcţiei de guvernator, să îşi recapete faima de star hollywoodian, anunţând că va juca în filmul „Cry Macho”, şi – posibil – într-o nouă peliculă din seria „Terminator”.

Shriver, în vârstă de 55 de ani, a fost implicată de-a lungul timpului în diverse campanii de voluntariat şi a condus mai multe instituţii culturale, cum ar fi muzeul de istorie din Sacramento.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.