Controverse la Cannes înainte de prezentarea unei fotografii şocante cu prinţesa Diana muribundă

O fotografie şocantă realizată de un paparazzo în care poate fi văzută prinţesa Diana muribundă, imediat după tragicul accident de maşină produs la Paris în urma căruia şi-a pierdut viaţa, provoacă controverse înainte de prezentarea sa într-un documentar despre moartea prinţesei, la Festivalul de Film de la Cannes, conform Daily Mail.

Documentarul „Unlawful Killing”, ce va fi prezentat la Cannes în această săptămână, este realizat de actorul Keith Allen cu susţinerea lui Mohammed Al Fayed, al cărui fiu, Dodi, şi-a pierdut viaţa în acelaşi accident cu Diana. Pelicula de 90 de minute include şi o fotografie de aproape, în alb-negru, a Dianei, chiar după accident.

Citeste si:  Casa Albă a decis că va PUBLICA FOTOGRAFII cu OSAMA BIN LADEN MORT. DE CE NU AU APĂRUT ÎNCĂ

Pelicula, despre care se spune că nu va fi niciodată prezentată în Marea Britanie, caută să aducă argumente în sprijinul teoriei conspiraţiei privind implicarea Casei Regale britanice şi a serviciilor secrete engleze în uciderea Dianei.

Filmul lui Allen va fi prezentat în mijlocul unei furtuni mediatice la Cannes, vineri, iar Mohammed Al Fayed va sosi la rândul său în capitala franceză a filmului pentru a ajuta la promovare.

Foto Daily Mail

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close