Dumitru Dragomir: Stadionul naţional poate fi terminat peste 3 săptămâni, dacă sunt bani

Dumitru Dragomir, şeful LPF, aprecia că noul stadion naţional, ale cărui lucrări se vor finaliza cel mai repede în luna iulie, ar putea fi inaugurat mai devreme, dacă ar fi bani pentru angajarea de muncitori suplimentari.

Prezent la adunarea generală ordinară a FRF, Dragomir a declarat că va vede din nou arena sâmbătă, când vine delegaţia UEFA, condusă de Michel Platini. ”Sâmbătă, îl mai vizitez o dată cu Platini, peste o lună de zile va arăta demenţial.

Este peste Allianz Arena. Dacă sunt bani, peste 3 săptămâni e gata. În loc să aduci 150 de muncitori aduci 600, dacă ai bani să îi plăteşti”.

În altă ordine de idei, şeful LPF opina că Steaua ar trebui să se orienteze către jucători din ţară, în loc să aducă fotbalişti din străinătate fără valoare. ”Despre Steaua nu am nicio părere.

Îmi pare rău, Steaua este un nume mare şi ar trebuie să fie într-o cupă europeană, mai ales că patronul spune că va băga bani să cumpere nişte jucători. Dar dacă va cumpăra tot mâna a doua de afară nu face nimic. Sunt în România nişte fotbalişti de primă mână, pe aceştia ar trebui să pună mâna. Din străinătate nu avem niciunul de primă mână. L-am avut pe Traore şi a plecat şi ăla”.

Dragomir susţine o restructurare a Ligii I, prin micşorarea numărului de echipe, lansată de preşedintele FRF, dar propunerile să se facă cu un an înainte de a intra în vigoare. ”Mircea Sandu e şeful nostru şi trebuie să ţinem cont de ce propune, numai că trebuie să propună cu un an înainte, conform statutului şi regulamentului, şi nu am nimic împotrivă”.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.