Gigantul american Dell angajează români. VEZI JOBURILE

0

– Producatorul american de computere Dell, numarul trei la nivel mondial, continua recrutarile de IT-isti romani. Peste 40 de oferte de angajare sunt active in momentul de fata pe site-ul companiei.

Dell a ajuns la cateva sute de angajati in Romania, pe fondul dezvoltarii diviziei de servicii IT, iar trendul angajarilor continua in 2011, scrie Realitatea.net.

Cele mai multe joburi sunt tehnice, in domeniul dezvoltarii de software sau de asistenta IT.

Printre pozitiile vacante se numara cele de administratori de sistem (Unix, Sun sau Linux), arhitecti solutii, testeri de aplicatii software sau analisti suport tehnic.

Dell cauta, de asemenea, studenti sau absolventi de facultati tehnice pentru posturi de agenti suport tehnic. In afara de limba engleza, se mai cere vorbirea fluenta in una dintre urmatoarele limbi straine: franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, olandeza, poloneza, suedeza sau rusa.

Sectorul IT este unul dintre putinele domenii in care cresterile de salarii au fost peste media inflatiei in ultimii ani, iar angajarile au continuat masiv. Pentru 2011, este prognozat un avans de 10% al salariilor IT-istilor.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.