Posibilă candidată transsexuală la alegerile prezidenţiale din Franţa

În Franţa a fost creat pentru prima dată un partid politic al cărui obiectiv este de a prezenta la alegerile prezidenţiale din 2012 o candidată transsexuală.

Partidul de centru stânga se numeşte „Avenir-2012” (Viitor-2012) şi este condus de Brigitte Glodberg.

Lansarea oficială are loc la 10 mai, când este marcată împlinirea a 30 de ani de la venirea la putere a lui François Mitterrand, informează site-ul MinuteBuzz.

Chiar dacă partidul este condus de o transsexuală, el „nu reprezintă comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali)”, după cum declară Brigitte Glodberg.

Formaţiunea politică îşi propune în primul rând să schimbe cu adevărat societatea, promovând creşterea economică şi dreptatea socială. Principalele direcţii ale programului acestui partid vizează sprijinirea IMM-urilor şi reforma fiscală.

Brigitte Goldberg speră, ca orice doritor să participe la prezidenţiale, că va reuşi să strângă cele 500 de semnături necesare în acest scop şi speră că va învinge partidele politice pe care nu le agreează, precum Frontul Naţional /FN/, Uniunea pentru o Mişcare Populară /UMP/ sau de extremă stânga.

Citește și
1 Comentariu
  1. Vali spune

    Bravo ei si bravo lor! Sunt deschisi la minte cu primitivi ca romanii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.