Crin Antonescu: PSD va avea candidaţi în 21 de judeţe, ACD în 20

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi (10 mai), că în vederea alegerilor locale, ACD va avea candidaţi în 20 de judeţe, iar PSD în 21, iar candidaţi vor fi desemnaţi în urma unui sondaj.

Întrebat ce se va întâmpla, dacă sondajele vor arăta că PSD este îndreptăţit să desemneze candidaţi în mai mult de 21 de judeţe, liderul PNL a răspuns că protocolul va fi respectat.

„Vom respecta protocolul care nu întâmplător are aceste prevederi. Cel care va avea candidaţi mai bine situaţi în sondaje, va avea avantajul de a alege, dar în mod foarte clar, aşa cum protocolul spune explicit, în 21 judeţe vom avea un candidat al PSD în numele USL şi, în celelalte 20 judeţe, vom avea un candidat al Alianţei de Centru-Dreapta”, a declarat liderul PNL.

El a mai spus că această împărţire este „clară şi imuabilă”.

Liderul PNL a mai arătat că USL „merge bine” chiar dacă unii analişti au tendinţa de a supraevalua unele tensiuni din interiorul alianţei.

„USL nu a fost şi nu va fi scutită de unele declaraţii contradictorii la un anumit nivel, de competiţie şi confruntare, dar ceea ce e semnificativ şi s-a văzut la Baia Mare e că liderii USL sunt coordonaţi”, a conchis Crin Antonescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.