Irinel Columbeanu i-a reclamat premierului Boc pe şefii de la Protecţia Copilului Ilfov şi Sectorul 5

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a depus, miercuri (11 mai) , la registratura Guvernului, un memoriu adresat premierului Emil Boc, în care se plânge că direcţiile pentru protecţia copilului Ilfov şi sector 5 Bucureşti nu iau măsuri împotriva unor presupuse tratamente rele la care ar fi fost supusă fiica lui, în perioada în care aceasta se află în custodia mamei, Monica Columbeanu.

El a menţionat că a reclamat celor două instituţii de protecţie a copilului faptul că fiica sa ar fi fost hrănită cu snacks-uri şi ar fi fost condusă la traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului.

„Aseară am aflat un lucru pe care îl consider teribil şi pe care l-am comunicat în această dimineaţă şi în scris către Direcţia de Protecţie a Copilului din Sectorul 5, pentru că era vorba de un pericol pe care l-am văzut în presă şi despre care nu ştiam – faptul că fata mea a ieşit din casă la ora 10,00, a fost hrănită după ora 10,00 dintr-un butic cu snacks-uri şi, lucrul cel mai grav, a traversat strada pe roşu”, a declarat Columbeanu jurnaliştilor.

El a susţinut că premierul Boc ar putea să ia măsuri pentru soluţionarea problemelor reclamate, Columbeanu aşteptând răspuns de la Guvern în 30 de zile.

„Premierul poate multe, ce o să facă nu pot să prevăd. Este o stare de lucruri total inacceptabilă, destul de reprezentativă, am scos şi în evidenţă modul de lucru cel puţin ciudat al acestor subalterni ai domnului prim-ministru”, a spus Irinel Columbeanu.

Acesta a mai susţinut că demersul său urmăreşte şi protejarea celorlalţi copii din România.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.