Lady Gaga îşi lansează piese pe „FarmVille”

Mereu în avangardă şi în căutare a unor noi metode de promovare, noua senzaţie pop Lady Gaga a luat o decizie mai puţin obşnuită de a-şi cultiva nucleul de fani – lansarea unor piese de pe noul său album în premieră pe o secţiune a popularului joc online „FarmVille”, transmite Associated Press.

Solista celebră pentru hituri precum „Poker Face” şi „Bad Romance”, dar şi pentru imaginea şocantă pe care şi-o cultivă, va permite lansarea unor extrase pe single de pe noul său album, „Born This Way” (ce va fi lansat la 23 mai), în exclusivitate, pe o fermă din joc denumită GagaVille.

Jucătorii vor trebui să îndeplinească anumite sarcini în joc pentru a fi răsplătiţi cu accesul la câte o nouă piesă Gaga pe zi, în perioada 17 – 19 mai. Începând cu 20 mai jucătorii de FarmVille vor putea avea acces în joc şi la piese mai vechi ale artistei.

„FarmVille” este unul dintre cele mai populare jocuri de pe portalul de socializare Facebook, fiind jucat lunar de aproximativ 46 de milioane de oameni din întreaga lume. Conceptul jocului este de a-i lăsa pe jucători să-şi dezvolte nişte ferme virtuale în care să aibă grijă de animale şi de culturi agricole.

Ferma „GagaVille” va exista în joc până la 26 mai pentru a sărbători lansarea albumului „Born This Way”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.