Michel Platini vine sâmbătă la Bucureşti pentru a vizita Stadionul Naţional

O delegaţie condusă de preşedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), francezul Michel Platini, va efectua o vizită de câteva ore la Bucureşti, sâmbătă 14 mai, care va include turul noului Stadion Naţional şi o conferinţă de presă la Casa Fotbalului (sala Nicolae Dobrin), anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Delegaţia va sosi pe platoul din faţa Tribunei a II-a a stadionului (în dreptul Casei Fotbalului) la ora 10,30, accesul presei fiind permis, prin incinta sediului FRF, până la ora 10,20.

Presa nu va avea acces la vizitarea stadionului, acţiune la care delegaţia oaspete va fi însoţită de Mircea Sandu, preşedintele FRF, Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, şi primarul general Sorin Oprescu. Platini şi responsabilii fotbalului românesc vor susţine o conferinţă de presă, între orele 11,35 şi 12,00.

Termenul limită pentru acreditarea ziariştilor este joi 12 mai, ora 20,00, solicitările fiind nominale, ”maxim un reporter şi un fotoreporter (presa scrisă), un reporter şi un cameraman (posturile de televiziune, câte un post/trust), respectiv un reporter (posturile de radio).

Nu vor putea fi efectuate transmisii live de pe platoul evocat şi nici din incinta Casei Fotbalului. Imaginile din timpul vizitării stadionului (unde presa nu va avea acces) vor putea fi downloadate de pe site-ul FRF, în cursul zilei de sâmbătă, precizează comunicatul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.