Paul McCartney i-a dăruit prietenei sale un inel de logodnă în valoare de 650.000 de dolari

0 5

Faimosul muzician britanic Paul McCartney, fostul membru al formaţiei Beatles, i-a dăruit prietenei sale un inel de logodnă care costă cel puţin 650.000 de dolari, a informat miercuri portalul de internet US Weekly, transmite RIA Novosti.

Informaţia potrivit căreia McCartney, în vârstă de 68 de ani, se află în pragul unei a treia căsătorii, a fost făcută publică la data de 6 mai a.c. Aleasa inimii sale se numeşte Nancy Shevell şi este o femeie de afaceri din New York, în vârstă de 51 de ani.

Paul şi Nancy au ieşit împreună în ultimii patru ani, iar McCartney i-a cerut mâna iubitei sale în timpul unei cine romantice, la lumina lumânărilor. Un paparazzi a reuşit să fotografieze inelul primit de Shevell. Este vorba de o bijuterie realizată în stil clasic, cu un diamant de mărime impresionantă.

Sir Paul McCartney a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soţie, Linda, a murit de cancer în 1998. Mariajul cu cea de-a doua soţie, modelul britanic Heather Mills, a durat şase ani şi s-a terminat cu un scandal.

Nancy Shevell a fost căsătorită timp de 20 de ani cu juristul şi omul politic american Bruce Blakeman.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata