Paul McCartney i-a dăruit prietenei sale un inel de logodnă în valoare de 650.000 de dolari

Faimosul muzician britanic Paul McCartney, fostul membru al formaţiei Beatles, i-a dăruit prietenei sale un inel de logodnă care costă cel puţin 650.000 de dolari, a informat miercuri portalul de internet US Weekly, transmite RIA Novosti.

Informaţia potrivit căreia McCartney, în vârstă de 68 de ani, se află în pragul unei a treia căsătorii, a fost făcută publică la data de 6 mai a.c. Aleasa inimii sale se numeşte Nancy Shevell şi este o femeie de afaceri din New York, în vârstă de 51 de ani.

Paul şi Nancy au ieşit împreună în ultimii patru ani, iar McCartney i-a cerut mâna iubitei sale în timpul unei cine romantice, la lumina lumânărilor. Un paparazzi a reuşit să fotografieze inelul primit de Shevell. Este vorba de o bijuterie realizată în stil clasic, cu un diamant de mărime impresionantă.

Sir Paul McCartney a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soţie, Linda, a murit de cancer în 1998. Mariajul cu cea de-a doua soţie, modelul britanic Heather Mills, a durat şase ani şi s-a terminat cu un scandal.

Nancy Shevell a fost căsătorită timp de 20 de ani cu juristul şi omul politic american Bruce Blakeman.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.