Pentru un om fără adăpost, o casă s-a dovedit fatală

Pentru un nefericit om fără adăpost din Fayetteville, invitaţia de a-şi petrece noaptea într-un apartament şi nu sub cerul liber s-a dovedit fatală, conform site-ului www.4029tv.com.

Omul fără adăpost a murit după ce o femeie l-a descoperit în apartament.

Conform poliţiei din Fayetteville, victima, John Standridge, dorea să ajungă la toaletă când a fost descoperit de femeie. Aceasta s-a speriat de apariţia bărbatului necunoscut în baia sa şi a început să ţipe.

La rândul său, victima, luată prin surprindere, în baie, a încercat să fugă pe scări cu pantalonii în vine. Din nefericire, s-a împiedicat şi a căzut pe scări, pierzându-şi viaţa.

Vecinul femeii s-a întâlnit cu Standridge la un bar şi după câteva pahare a decis să-l invite pe acesta în casă, pentru a nu dormi sub cerul liber. Cei doi au continuat să bea şi după ce au ajuns acasă, până când vecinul, ameţit serios de alcool, a simţit nevoia să se culce.

El i-a dat victimei o pătură şi o pernă spunându-i că poate să doarmă pe canapea.

Conform declaraţiilor făcute de vecin la poliţie, este posibil ca omul străzii, şi el ameţit de băutură, să fi încurcat apartamentele atunci când a simţit nevoia să meargă la toaletă, a pătruns în locuinţa femeii şi a fost surprins de aceasta cu pantalonii în vine, situaţie ce s-a dovedit fatală.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.