EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Taxa radio-tv platită lunar de firme a fost anulată definitiv

2

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat definitiv taxa radio-tv platita pana in prezent de catre orice societate comerciala din Romania, indiferent daca beneficia sau nu de serviciile publice. Curtea a respins recursul formulat de catre Guvernul Romaniei si Societatea Romana de Radiodifuziune in procesul intentat de o firma din judetul Cluj, pentru anularea taxei, scrie Avocatnet.ro

Decizia ICCJ nr. 607 a fos publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 318.

Prin decizia pronuntata, Inalta Curte a dispus anularea prevederilor legale prin care toate firmele cu sediul in Romania erau obligate la plata unei taxe lunare pentru serviciile publice de radio si tv.

loading...

Citește și
Loading...

2 Comentarii
  1. nane spune

    Ar fi bine sa dati toata informatia. in acceptiunea legii nu platesti taxa radio si tv daca dau o declaratie ca nu detin receptoare radio sau tv. urmeaza un control de la radiodifuziune care …..surpriza va constata ca avem la sediul firmei un calculator, laptop, iphone, ipad sa….macar un mobil. legea numeste acestea ca fiind receptoare radio-tv. DECI TAXA TREBUIE PLATITA. Cine nu crede sa sune la BPOS – firma care recupereaza la nivel national taxa de la firme. va afla aceasta cu lege, monitor oficial si tot ce trebuie!! sa ne fie de bine!!!

  2. FOST DE LA TRANS. spune

    Ceea ce faceau si fac aceste entitati ale Romaniei:Guvernul Romaniei si Societatea Romana de Radiodifuziune reprezinta un abuz care sper c-o sa se termine odata cu acest precedent!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.