Toţi câinii aflaţi în adăposturile Primăriei Botoşani au fost ucişi

Peste 200 de câini aflaţi în îngrijirea Primăriei municipiului Botoşani au fost ucişi, miercuri dimineaţă, animalele fiind găsite moarte în padocuri de către membrii Asociaţiei de protecţia animalelor ADOR.

„E greu să descriu în cuvinte ce văd aici, sute de câini morţi, omorâţi într-o oră. Ieri (marţi – n.r.), membrii ADOR au fost şi i-au hrănit, în baza unui protocol cu Primăria. Erau sănătoase. Erau 230 de căţei”, a afirmat Eugen Nistor de la ADOR.

Poliţia a ajuns la faţa locului, însă nu a putut intra în interiorul adăpostului, din cauză că angajaţii s-au închis înăuntru.

loading...

Citește și
Loading...

4 Comentarii
 1. maricica simiciuc spune

  sunteti niste barbari,sa va dea dumnezeu dupa suflet,daca il aveti.tiranilor,barbarilor

 2. doina spune

  RUSINE CRIMINALILOR!

 3. ralmy spune

  Faceti controale si la adapostul de la miroslava.acolo cainii sunt tratati jalnic(care mai scapa de la macel) si in plus, de mult timp nu mse mai permite vizite le persoanelor care le duc mancare. oare de ce credeti ca au limitat vizitele/ pt ca hotii de acolo fura banii de hrana a animalelor si cainii sunt ucisi.sa se faca controale acolo!

 4. ozzy's acidutzu spune

  …angajatii sau inchis in adapost, de ce daca erau oameni cinstiti si nevinovati in constiinta lor, ca doar sunt oameni cu frica de dumnezeu ca majoritatea semenilor nostrii, ei ce-or fi avut de sau ascuns. niste nemernici…de-aia sau ascuns si-au dat seama cesunt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.