Transelectrica are un nou director general

Transelectrica are un nou director general, în persoana lui Horia Hăhăianu, fost şef în cadrul Teletrans, operator de telecomunicaţii şi IT, a anunţat, miercuri, compania.

Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile Ordinului nr.856/2011 al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, şi cu Hotărârea Consiliului de Administraţie al CN Transelectrica SA nr.9/11.05.2011.

Horia Hăhăianu a fost director general al Teletrans – operator de telecomunicaţii şi IT al Transelectrica, în perioada 2009-2011 şi consilier al ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Noul director al Transelectrica, care a lucrat anterior şi în industria IT&C, este licenţiat al Facultăţii de Drept (2004), Facultăţii de instalaţii şi construcţii civile (1992) şi absolvent MBA (2009).

În perioada în care Horia Hăhăianu a condus Filiala Teletrans a Transelectrica, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 77%, în timp ce baza de clienţi activi s-a majorat cu 44%, iar profitul a cunpscut un trend ascendent în 2010, faţă de 2009, cu 25%.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.