Angelina Jolie spune că ultimul tatuaj pe care şi l-a făcut este în cinstea lui Brad Pitt

Angelina Jolie a pus capăt speculaţiilor apărute pe seama noului tatuaj, reprezentând coordonate de latitudine şi longitudine, de pe braţul ei stâng.

Într-un interviu acordat site-ului Extra, ea a confirmat că recentul tatuaj este un tribut adus partenerului ei de viaţă, Brad Pitt, scrie Daily Mail.

Actriţa de 35 de ani a fost mai degrabă enervată de faptul că un ziarist a întrebat-o dacă cifrele sunt legate de o nouă adopţie.

Cu ocazia unei vizite într-o tabără de refugiaţi libieni de la graniţa cu Tunisia, a fost observat un nou tatuaj pe braţul stâng al Angelinei Jolie, imediat sub celelalte şase linii de coordonate reprezentând locurile în care s-au născut cei şase copii ai cuplului Jolie-Pitt.

„Deci, dacă ştiu că sunt latitudine şi longitudine, trebuie să-şi fi dat seama imediat că ese locul de naştere al lui Brad”, a spus ea. „Nu trebuie să se cerceteze prea departe ca să se afle că sunt coordonatele localităţii Shawnee, Oklahoma”, a adăugat actriţa.

În interviul acordat la Festivalul de Film de la Cannes, unde actriţa promovează filmul „Kung Fu Panda 2”, Angelina Jolie a exlus o altă adopţie în viitorul apropiat, spunând că deocamdată „nu se pune problema”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.