Asemănări uluitoare între rochia de nuntă a Catherinei Middleton şi cea a prinţesei Orsini, fina lui Berlusconi

Rochia purtată la nuntă de ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost foarte lăudată pentru rafinamentul ei.

Însă o altă prinţesă din Europa a fost surprinsă când a văzut-o pe mireasa prinţului William păşind spre altar, îmbrăcată cu rochia creată de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen.

Isabella Orsini, fina premierului italian Silvio Berlusconi, s-a căsătorit acum doi ani cu prinţul belgian Edouard de Ligne, având o rochie foarte asemănătoare cu cea a miresei britanice din 29 aprilie, scrie Daily Mail de joi.

Rochia Isabellei Orsini a fost creată de stilistul belgian Gerald Watelet, dar prezintă elemente similare cu cea concepută de Sarah Burton, de la dantela de pe corsaj şi mâneci, la ansamblul rochiei şi la trenă.

Asemănările sunt întărite de faptul că ambele femei sunt subţiri, brunete, frumoase şi, deşi coafura a fost diferită, au purtat amândouă diademe cu diamante.

Similitudinile au fost atât de evidente, încât ziare şi reviste din Germania, Belgia, Franţa şi Italia au scris că rochia Catherinei a fost o copie, iar titlurile au fost „Copy-Kate” sau „Copycat Kate”.

Isabella Orsini, 36 de ani, actriţă, a declarat revistei italiene Novella 2000: „De îndată ce am văzut-o pe ducesa de Cambridge mergând spre biserică, m-am gândit că rochia ei este o copie a rochiei mele de nuntă. Asta înseamnă că are gust”, încheie Daily Mail.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.