EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Bărbat acuzat de un vecin că i-a omorât broaştele care orăcăiau prea tare

0

Un bărbat din Germania a fost acuzat că a închis gura broaştelor de la bazinul unui vecin împuşcându-le, sătul de orăcăiala lor nocturnă. Cel care avea în grădină broaştele a păstrat în frigider o broască moartă, scrie Der Spiegel.

În cursul zilei, grădinile vecine a trei familii în localitatea Krefeld din regiunea Bochum sunt foarte liniştite. Dar cearta izbucnită între doi locatari pe tema zgomotului din timpul nopţii în luna iulie a anului trecut a ajuns joi în justiţie.

Înfuriat de orăcăiala venită din grădina vecinului, pârâtul de 47 de ani s-a răzbunat pe broaştele gălăgioase pe la ora două noaptea, trăgând în două animale. O broască a murit imediat şi o a doua, rănită, ziua următoare.

„Am auzit împuşcăturile noaptea şi am ştiut imediat ce se întâmplă”, spune Andreas von Straelen, 45 de ani, cel care avea în grădină broaştele.

Potrivit unui ziar local, orăcăitul broaştelor comune poate atinge 70 de decibeli, echivalentul unei conversaţii între oameni. Von Straelen spune că a reacţionat repede după ce a auzit împuşcăturile, informând poliţia. Dar era prea târziu.

Poliţiştii au descoperit că cel care trăsese în animale deţinea ilegal arma, bărbatul fiind cercetat pentru încălcarea legilor referitoare la protecţia animalelor şi posesia armelor.

Pârâtul refuză să comenteze incidentul, însă avocatul lui a declarat ziarului Rheinische Post că neagă acuzaţiile. „De fapt, deţinătorul broaştelor şi-a omorât singur animalele pentru a-l incrimina pe clientul meu. Cei doi se duşmănesc de mulţi ani”, spune el.

Presupusa victimă păstrează la rece o broască moartă – împuşcată în cap – şi husa de plastic de pe bazin, ca să le prezinte joi ca probe la tribunal.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.