Un presupus canibal a fost arestat

Un presupus canibal a fost arestat în Slovacia după ce „invitatul la masă” s-a răzgândit şi a avertizat poliţia. Cel care urma să-i fie victimă este elveţian şi a răspuns pe internet la anunţul unui bărbat de 43 de ani care căuta o persoană dispusă să fie ucisă, gătită şi mâncată, scrie The Telegraph.

Elveţianul şi-a închipuit că propunerea nu era decât „un joc fantezist macabru”. Însă, după ce a vorbit la telefon cu presupusul canibal, şi-a dat seama că era „foarte serios”.

El a alertat poliţia elveţiană, care şi-a informat luni colegii slovaci. Aceştia au trimis un poliţist sub acoperire, care s-a dat drept victimă, pentru a-l prinde în flagrant pe presupusul canibal. În timpul arestării, s-au tras focuri de armă, atât suspectul, cât şi poliţistul fiind răniţi.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Kysac a spus: „Se pare că omul dorea cu adevărat să mănânce pe cineva. El căuta în anunţ pe cineva dispus să fie adormit pentru a fi ucis, tranşat, gătit şi mâncat. Un poliţist şi suspectul au fost răniţi în timpul arestării şi se află în prezent la spital.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.