Brad Pitt şi Angelina Jolie, daţi în judecată în Franţa

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt daţi în judecată pentru concediere abuzivă. Este o publicitate de care cei doi s-ar fi lipsit cu plăcere.

Veniţi pe Croazetă cu treabă, pentru Festivalul de la Cannes, cel mai celebru cuplu din lume a avut surpriza neplăcută să afle că o fostă salariată la castelul lor din Miraval i-a reclamat pentru concediere abuzivă, scrie ediţia electronică a publicaţiei Voici.

Femeia de 45 de ani, angajată ca secretară bilingvă de foştii proprietari ai castelului, a rămas în serviciul actorilor când aceştia au cumpărat proprietatea, în 2008. Jolie şi Pitt, prea puţin prezenţi la faţa locului, au încredinţat administrarea personalului unei noi conduceri, care a concediat-o pe reclamantă în februarie 2010, când aceasta era în concediu de boală.

Şi-au motivat gestul prin ‘absenţa ei îndelungată şi care a adus prejudicii’ activităţii de pe domeniu.

Chiar dacă nu-i învinuieşte pe proprietari, ea regretă că aceştia ‘au închis ochii la concedierea ei’ când au fost informaţi despre ea. Din păcate pentru presă, la proces nu se vor afla prea multe lucruri despre viaţa celor doi actori la castel, pentru că reclamanta semnat o solidă clauză de confidenţialitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.