Convertirea unei milionare de Dorobanţi la agricultură

0

– În fiecare seară studiază 1-2 ore agricultura. Acum un an dacă ar fi dat examen ar fi luat nota 2. Acum ar lua 6. Cert este că într-un singur an a reuşit să treacă Piaţa de Gros de pe pierdere pe profit.

Relaţia milionarei cu agricultura a început când avocatul ei, care e şi lichidator judiciar, i-a dat un pont de aur: „ANAF scoate la licitaţie Piaţa Centrală”. Sfatul a venit exact când, după două licitaţii eşuate, Ministerul Finanţelor a decis înjumătăţirea preţului de pornire, de 7,1 milioane de euro (fără TVA).

În sala de licitaţii a mai fost prezent doar „un domn din Timişoara”, care a avut doar rol de bibelou, nedepunând nici măcar garanţia de 10% din preţul de pornire, pentru a avea dreptul de a licita. Astfel, singurul licitant real din sală a fost „reprezentantul” Cameliei Şucu, care a luat piaţa cu numai 3,8 milioane de euro (preţ fără TVA). Un adevărat chilipir, dacă socotim activele pieţei: „16 hectare de teren, 5 hale între 4000 şi 5000 mp şi 3 celule de coacere a fructelor, a câte 3000 mp”.

După intrarea în proprietatea Cameliei Şucu, „Piaţa de Gros” a trecut imediat în administrarea unui SRL al cărui acţionar majoritar (cu 95%) este Katy Pasculea, apropiată a PDL şi sponsor al acestui partid cu 6 luni înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale din 2008. Continuarea în România Liberă

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.