Convertirea unei milionare de Dorobanţi la agricultură

0

– În fiecare seară studiază 1-2 ore agricultura. Acum un an dacă ar fi dat examen ar fi luat nota 2. Acum ar lua 6. Cert este că într-un singur an a reuşit să treacă Piaţa de Gros de pe pierdere pe profit.

Relaţia milionarei cu agricultura a început când avocatul ei, care e şi lichidator judiciar, i-a dat un pont de aur: „ANAF scoate la licitaţie Piaţa Centrală”. Sfatul a venit exact când, după două licitaţii eşuate, Ministerul Finanţelor a decis înjumătăţirea preţului de pornire, de 7,1 milioane de euro (fără TVA).

În sala de licitaţii a mai fost prezent doar „un domn din Timişoara”, care a avut doar rol de bibelou, nedepunând nici măcar garanţia de 10% din preţul de pornire, pentru a avea dreptul de a licita. Astfel, singurul licitant real din sală a fost „reprezentantul” Cameliei Şucu, care a luat piaţa cu numai 3,8 milioane de euro (preţ fără TVA). Un adevărat chilipir, dacă socotim activele pieţei: „16 hectare de teren, 5 hale între 4000 şi 5000 mp şi 3 celule de coacere a fructelor, a câte 3000 mp”.

După intrarea în proprietatea Cameliei Şucu, „Piaţa de Gros” a trecut imediat în administrarea unui SRL al cărui acţionar majoritar (cu 95%) este Katy Pasculea, apropiată a PDL şi sponsor al acestui partid cu 6 luni înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale din 2008. Continuarea în România Liberă

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.