Crin Antonescu: Cei care au plecat din PNL şi au atacat partidul nu se mai pot întoarce

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a lansat, joi (12 mai), la Piatra Neamţ, un atac dur la adresa preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă PNL ar fi dispus să îi reprimească pe cei care au demisionat în trecut din partid, Crin Antonescu a răspuns: „Nu, dacă este vorba de persoane compromise, şi-l dau exemplu pe Gheorghe Flutur, despre care nu amân acest moment să afirm că trebuie tuns şi trimis la costume în dungi, când văd cât costă kilometrul de asfalt la el(…)”.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Crin Antonescu. „Nu am ce să comentez, el le are cu tunsul”, a declarat, Gheorghe Flutur.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, liderul PNL a declarat că există o a doua categorie de foşti liberali care nu vor fi reprimiţi în partid.

„Există de asemenea oameni care după plecarea din PNL au avut o atitudine publică permanent agresivă la adresa acestui partid, şi nici ei nu au ce căuta înapoi. Trebuie să existe o limită de bun simţ. Nu ai ce căuta înapoi după ce ai înjurat zi de zi un partid”, a afirmat Crin Antonescu.

Liderul PNL a declarat că există şi cazuri de oameni care au plecat din PNL şi sunt bine veniţi, dacă au înţeles că pot scăpa România „de încă un an de chin”.
Crin Antonescu a fost prezent, joi, la Piatra Neamţ pentru a se întâlni cu susţinătorii PNL.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.