Hayden Panettiere şi Vladimir Klitschko se despart

Hayden Panettiere şi Vladimir Klitschko au anunţat că se despart, după o relaţie care a durat 18 luni.

Când boxerul va lupta împotriva lui David Haye, pe 2 iulie, la Hamburg, susţinătoarea sexi care l-a încurajat timp de un an şi jumătate nu va mai fi în primul rând, informează ediţia electronică a publicaţiei Voici.

Hayden Panettiere, 21 de ani, şi boxerul de 35 de ani au anunţat într-un comunicat că au pus capăt relaţiei. Hotărârea de despărţire a fost luată de comun acord şi s-a petrecut în mod amiabil.

„Acum, când ne despărţim, avem o mare bunăvoinţă şi respect unul faţă de celălalt şi vom rămâne, fără îndoială, prieteni apropiaţi”, a declarat actriţa din „Heroes” într-un text citat de Bunte.de.

Boxerul ucrainian a spus că unul din motivele despărţirii a fost distanţa: „Am petrecut momente momente minunate împreună. Dar, odată cu trecerea timpului, ne-am dat seama cât este de greu să păstrăm o relaţie dacă trăim pe două continente diferite (Hayden Panettiere, în SUA şi Vladimir Klitschko, în Germania – n.r.)…Sunt sigur că vom rămâne prieteni.”

Despărţirea lor înseamnă şi sfârşitul problemelor pe care le puneau fotografilor, care reuşeau cu greu să-i prindă în acelaşi clişeu din cauza diferenţei de înălţime, încheie Voici.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.