Isteria concursurilor de frumuseţe pentru fetiţe: O mamă din SUA îşi injectează fiica de opt ani cu botox

0

– Kerry Campbell, o mamă din California, Statele Unite, a intrat în atenţia opiniei publice după ce a recunoscut că îşi injectează fiica în vârstă de opt ani cu botox pentru a elimina de pe faţa copilei ridurile care apar atunci când zâmbeşte. Este un exemplu şocant de cât de departe pot ajunge unii părinţi în numele succesului în concursurile de frumuseţe pentru copii. Fetiţa de opt ani suportă, de asemenea, epilarea cu ceară pentru îndepărtarea părului.

Experţii susţin că acest copil ar putea avea probleme psihologice pe termen lung din cauza tratamentelor de frumuseţe, informează Daily Mail.

Kerry Campbell, cosmetician de meserie, a afirmat că fiica sa este cea care şi-a dorit tratamentul cu botox, pentru a arăta mai bine la concursurile de frumuseţe. „Mergea la concursuri şi ştiam că se plângea tot timpul de faţa ei plină de riduri şi lucruri de genul ăsta”, a declarat mama fetiţei la o emisiune TV.

Femeia nu a vrut totuşi să comenteze de unde a cumpărat un tratament atât de scump, spunând doar că a avut o „sursă de încredere, un doctor din spatele scenei”.

Kerry a recunoscut, de asemenea, că o epilează cu ceară pe fetiţă pentru a avea un succes cât mai mare la concursurile de frumuseţe.
Fiica sa, Britney, prezentă la emisiune, a adăugat că „nu este potrivit pentru o domnişoară să aibă păr pe picioare”.

Experţii spun că fetiţa riscă să fie distrusă pe viaţă atât fizic, cât şi psihic. „Reacţia mea iniţială a fost de neîncredere şi teroare în acelaşi timp. Tratamentele la care este supusă fetiţa pot provoca daune psihice grave„, a declarat medicul psihiatru Charles Sophy.

Totuşi, mama fetiţei insistă că este o mamă bună şi spune că face acelaşi lucru pe care îl fac şi mamele altor fete care participă la concursuri de frumuseţe. „Am fost influenţată de unele dintre mame la concursurile de frumuseţe. Multe dintre ele le injectează pe fetiţele lor cu botox. Sunt o mamă grozavă. Am avut grijă de Britney singură toată viaţa şi nimeni nu îmi poate spune că ceea ce fac este greşit. Britney este un copil normal şi fericit”, a declarat mama fetiţei.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.