Spania caută angajaţi români

– O firma producatoare de componente electronice pentru masini angajeaza 20 de ingineri cu experienta in proiectarea si producerea de piese in domeniul auto, conform datelor ANOFM-Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

De asemenea, angajatorii spanioli cauta muncitori romani in agricultura, turism sau in IT, transmite Incont.ro.

O companie de electronice din Barcelona vrea sa angajeze 20 de ingineri IT-isti, pentru divizia de validare software si hardware, pentru proiectare hardware, de calitate si de software, cu experienta de 2 – 7 ani in producerea de componente auto. Candidatul trebuie sa aiba studii superioare in inginerie electronica si trebuie sa se descurce fluent in limba engleza. Mai mult, contractul se semneaza pe perioada nedeterminata. Angajatii pot castiga anual intre 24.000 si 30.000 de euro. Firma angajatoare achita cazarea, masa si costurile de transport. Cei interesati se pot inscrie pentru joburi pana la 31 iulie 2011.

Firmele spaniole cauta angajati si in agricultura, unde ofera 50 de locuri de munca la o ferma. Angajatii vor culege si ambala fructe si legume. Programul este de 10 – 12 ore pe zi.

Spaniolii mai angajeaza in domenul hotelier si sunt pregatiti sa ofere 400 – 600 de euro (program Work & Travel pentru studentii sau tinerii pana in 28 de ani). Acestia trebuie sa cunoasca engleza si spaniola, cel putin la nivel de incepator.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.