Dorinel Munteanu – Am dominat campionatul şi l-am câştigat pe merit

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, campioana României la fotbal, sub rezerva deciziei TAS de rejucare a partidei cu Pandurii Tg. Jiu, a declarat că formaţia pe care o pregăteşte a dominat campionatul şi l-a câştigat pe merit.

„E o seară fericită pentru mine. Mi-am dorit să formez o echipă competitivă de când am venit la Galaţi.

Am nişte băieţi fantastici. Am dominat acest campionat şi l-am câştigat pe merit. Au fost răutăţi, interese, dar aceşti copii cu sufletul curat au muncit şi au câştigat pe teren”, a spus Munteanu, subliniind că echipa sa este deja campioană: ”Şi dacă se schimbă decizia TAS, câştigăm şi la Pandurii şi gata”.

”Nu vrem să facem o simplă prezenţă în Champions League. Vom investi în jucători şi nu vom face ţara de ruşine. Am un gust amar, pentru că nu a fost adus trofeul de campioană aici şi aş vrea ca şi echipele fără bani să fie respectate”, a mai spus Dorinel Munteanu la Digi Sport.

Oţelul Galaţi, club înfiinţat în 1964, aduce Moldovei primul titlu de campioană a României, după ce a jucat în Divizia A pentru prima oară în anul 1986. Titlul este cea mai mare performanţă din istoria clubului gălăţean, care a mai ocupat locul patru de trei ori (1988, 1997 şi 1998) şi a jucat o finală de Cupa României (0-2 cu Dinamo, în 2004).

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.