Roberta Anastase nu exclude posibilitatea unei remanieri guvernamentale

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a afirmat luni că în ceea ce priveşte o eventuală remaniere a Guvernului trebuie să existe o evaluare în PDL, însă a precizat că o discuţie pe acest subiect nu a avut loc în partid.

Întrebată cu privire la declaraţiile lui Ioan Oltean, Anastase a arătat că nu exclude o eventuală remaniere a Cabinetului Boc, subliniind că o discuţie în acest sens nu s-a desfăşurat în PDL.

„Sigur, dacă sunt opinii de genul acesta, e firesc să existe o evaluare şi putem să decidem ceea ce considerăm că este necesar. Dar această discuţie nu a fost purtată”, a spus Anastase.

Preşedintele Camerei a acuzat existenţa unei campanii de presă în ceea ce priveşte schimbarea premierului Emil Boc de la şefia Executivului.

„O ţineţi de ieri. Ştiu că aveţi o campanie, dar nu are nicio legătură”, a precizat Anastase.

Ea a precizat că ministrul muncii va fi numit în scurt timp, dar a arătat că nici acest subiect nu a fost dezbătut luni în PDL.

„Într-o scurtă perioadă de timp va fi numit ministrul muncii. Nu este un subiect care să se fi discutat. Nu am discutat nici măcar în partid, informal, sub nicio formă”, a declarat Roberta Anastase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.