Victorie cu miros de petrol la Eurovision

– Ell şi Nikki, reprezentanţii Azerbaidjanului, au câştigat finala desfăşurată sâmbătă seară, la Düsseldorf. Ţara ex-sovietică bogată în petrol participă doar din 2008 în concurs, dar cu o ţintă clară: trofeul. România, reprezentată de trupa Hotel FM, s-a clasat pe locul 17 cu 77 de puncte

Ovidiu Cernăuţeanu, participant anul trecut la Eurovision împreună cu Paula Seling, alături de care a ocupat locul trei la Oslo, spune că s-a întâmplat ceea ce era de aşteptat. „Locul (17 – n.r.) vorbeşte de la sine. Băieţii au fost OK, David ar fi putut să fie ceva mai sigur pe el, dar din cauza emoţiilor s-a trădat un pic, ştiu cum e”, a declarat Ovi pentru „Adevărul„.

În ceea ce priveşte victoria previzibilă a Azerbaidjanului, Ovi sfătuieşte publicul să nu se lase păcălit. „În cazul acesta vorbim de industria muzicală din Suedia care a preluat artişti din Azerbaidjan în ultimii ani şi a produs pentru ei. Este şi cazul Safurei, participanta lor de anul trecut, şi cazul din acest an. Fata asta (Nigar Jamal – n.r.) este căsătorită cu un oligarh care trăieşte la Londra, s-a făcut un lobby extrem de puternic pentru această ţară ex-sovietică, plină de petrol şi bani„, spune Ovi. Piesa Azerbaidjanului, „Running Scared”, a fost scrisă de Stefan Örn, Sandra Bjurman şi Iain Farguhanson din Suedia. „Suntem naivi dacă o să credem că este doar Azerbaidjanul în spate”, încheie Ovi.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.