Vom avea o creştere economică puţin mai mare decât cea estimată, de 1,5%, a declarat Traian Băsescu

România va avea o creştere economică puţin mai mare decât cea estimată, de 1,5% , le-a spus preşedintele Traian Băsescu democrat-liberalilor, sâmbătă, la Convenţia Naţională a PDL.

„Vom avea o creştere economică puţin mai mare decât cea estimată, de 1,5%. Mă uitam cu câtă durere în suflet şi cu câtă negare era ieri toată lumea supărată că cifrele arată că am fi ieşit din recesiune. Era o disperare.

Oameni buni, este un succes al românilor faptul că am ieşit din recesiune, pentru că ei au suportat cele mai grele măsuri şi eu, ori de câte ori o să am ocazia, o să le cer scuze că am fost nevoiţi să luăm aceste măsuri.

Dar poate că întotdeauna omul politic responsabil, în situaţii limită, trebuie să aleagă între interesul ţării şi interesul de partid, iar voi şi Guvernul vostru aţi ales în interesul ţării şi nu pentru voturi. De aceea, vă încurajez să continuaţi. Vă încurajez să continuaţi pentru că de asta are nevoie România”, a declarat preşedintele Băsescu.

El le-a vorbit democrat-liberalilor despre faptul că parte din măsurile de redresare economică asumate de Guvern se regăsesc şi în Pactul pentru competitivitate al UE, devenit Pactul Euro Plus.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.