Cel mai mare bordel australian va fi construit la Sydney

Sydney urmează să aibă în curând cel mai mare bordel din Australia, inedite fiind camerele cu câte două paturi duble, penrtu grupuri, scrie marţi presa australiană, citată de AFP.

Stiletto, un bordel din Sydney, a cerut autorizaţie de construcţie pentru a-şi dubla capacitatea, realizând încă 40 de camere , dintre care unele cu două paturi, biliard şi 21 de săli de aşteptare, informează Sydney Morning Herald.

„Credem că, atunci când se va termina construcţia, va fi cel mai mare bordel din ţară”, spune Michael O”Brien de la societatea care conduce proiectul. „Avem o clientelă variată: oameni de afaceri, avocaţi, contabili şi celebrităţi – vedete de cinema, sportivi sau grupuri rock”, a adăugat el, fără să dea nume.

Chris Seage, fost consultant în domeniu, consideră că dotarea bordelului cu camere cu mai multe paturi este o tendinţă nouă. „N-am văzut niciodată în bordeluri paturi duble. Camerele se pare că sunt destinate prietenilor care vor să vină în grup”, a adăugat el.

În Australia, fiecare stat are propria lui legislaţie în privinţa prostituţiei. Bordelurile sunt legale în New South Wales (sud-est), cel mai populat din ţară, cu capitala la Sydney, în Queensland (nord-est) şi ilegale în Northern Territory (capitala Darwin).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.