Încheierea celor 200.000 de noi contracte de muncă este un semn că am ieşit din recesiune, a declarat Emil Boc

Înregistrarea unui număr de circa 200.000 de noi contracte de muncă în această perioadă dovedeşte că ieşim din recesiune, a declarat marţi Emil Boc, prim ministru al Guvernului şi deţinătorul portofoliului Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, la ieşirea din sediul ministerului.

Pe agenda de lucru a premierului, în calitatea sa de ministru al Muncii, se află şi stabilirea modului în care se vor aplica legile sociale.

„Am decis astăzi împreună cu colegii din minister ca legile subsegvente legislaţiei sociale recent adoptate să fie finalizate şi adoptate până la 31 decembrie, astfel încât la 1 ianuarie 2012 ele să fie aplicate”, a afirmat premierul.

Ministrul Muncii Emil Boc a anunţat că până la sfârşitul verii se va stabili care este plafonul de venituri pe un membru de familie privind alocarea de subvenţii pentru căldură.

„Pentru perioada noiembrie – martie, persoanele care au venituri în jur de 800 lei pe membru de familie vor primi ajutor de căldură, dar cuantumul şi plafonul de venituri se află încă în discuţie”, a subliniat Emil Boc.

În ceea ce priveşte numirea noului ministru al muncii Emil Boc a reconfirmat că se află pe agenda Guvernului această problemă şi o va anunţa la timpul potrivit.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.