EUR
4,80 RON
(0%)
USD
4,42 RON
(-0%)
GBP
5,73 RON
(+0.05%)
CHF
4,52 RON
(+0.03%)
BGN
2,45 RON
(0%)
BYN
2,00 RON
(+0.42%)
CAD
3,34 RON
(-0.01%)
RSD
0,04 RON
(+0.06%)
AUD
2,93 RON
(+0.11%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,19 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(0%)

 

Presupusa victimă a lui DSK, o femeie „în stare de şoc”

Femeia care-l acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală şi tentativă de viol „arată bine”, este mama unei adolescente şi este în prezent „în stare de şoc”, potrivit colegilor şi vecinilor ei, citaţi de presa menţionată de AFP.

Presupusa victimă este o imigrantă africană de 32 de ani, care locuieşte în Bronx (nordul New York-ului) şi are o fată de 16 ani, arată New York Post. „Arată bine, este agreabilă şi foarte prietenoasă. Este acum în stare de şoc”, a declarat ziarului una din colegele ei de la hotelul Sofitel.

Potrivit unui alt tabloid, New York Daily News, femeia ar avea 1,80 m şi este necăsătorită.

O vecină a femeii, tot imigrantă africană, a spus ziarului New York Times că se bucură de câte ori se văd. „Amândouă suntem din Africa. N-a făcut niciodată probleme”, mai spune ea.

Conducerea hotelului informase într-un comunicat că presupusa victimă are un comportament exemplar. „Ea lucrează la hotelul Sofitel din New York de trei ani şi suntem foarte mulţumiţi de munca şi de comportamentul ei”, a declarat AFP directorul general al hotelului, Jorje Tito.

Femeia nu are antecedente judiciare şi se pare că nu-l mai întâlnise niciodată pe Strauss-Kahn, mai scrie presa americană. Poliţia a refuzat să dezvăluie identitatea victimei.

Femeia l-a identificat duminică pe Dominique Strauss-Kahn printre câţiva bărbaţi care i-au fost prezentaţi la comisariatul din Harlem (nordul Manhattan-ului) la care a fost adus şeful FMI-ului sâmbătă seară, după arestare.

DSK a compărut luni dimineaţă în faţa tribunalului penal din Manhattan. Judecătorul a refuzat să-l elibereze pe cauţiune şi a decis menţinerea în detenţie. Următoarea audiere va avea loc vineri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata