Să fie acesta cel mai periculos job din lume? Un tânăr din Asia face curat în gaura cu cobre de la grădina zoologică (VIDEO)

– Unele job-uri sunt de-a dreptul periculoase şi nu oricine ar îndrăzni să le facă, scrie [block]0[/block]. Pentru majoritatea oamenilor munca pe care o face acest tânăr s-ar putea să fie cel mai urât coşmar- să faci curat într-o groapă înconjurat de sute de şerpi.

Însă tânărul nu are frică. Cu o gumă de mestecat în gură şi înarmat cu o mătură, tânărul înfruntă de două ori pe săptămână cobrele veninoase de la grădina zoologică din Sudul Asiei, acolo unde este îngrijitor.
Îmbrăcat cu pantaloni scurţi, cu un tricou şi papuci, tânărul intră în groapă cu o mătură în mână şi curăţă pielea moartă şi ouăle şerpilor.

Filmuleţul în care tânărul asiatic face curat în gaura cu şerpi a fost făcut de un grup de turişti şi este postat pe YouTube, unde a adunat milioane de vizite şi comentarii.

„Orice ar face acest bărbat sunt sigur că nu este plătit suficient pentru această treabă”, a spus un vizitator al grădinii zoologice. Un altul este de părere că tânărul are job-ul pe care Indiana Jones nu l-a putut face, relatează ZF.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.