Celebrităţile îşi iau la revedere de la emisiunea celebrei Oprah Winfrey

Oprah Winfrey şi-a şters emoţionată lacrimile în timpul înregistrării unui episod dublu de adio al „The Oprah Winfrey Show”, care va fi difuzat înainte de ultima ei emisiune, scrie miercuri AP.

Oprah Winfrey a fost întâmpinată marţi noaptea de o mulţime de 13.000 de oameni în faţa Chicago United Center, sosiţi pentru a viziona dublul episod „Surprise Oprah! A Farewell Spectacular”, la care au fost prezente şi cele mai mari celebrităţi din lumea filmului, muzicii şi televiziunii.

Aretha Franklin a cântat „Amazing Grace”. Tom Hanks a fost gazda emisiunii. Michael Jordan i-a mărturisit celebrei realizatoare că îl inspiră. Nu au lipsit nici Jerry Seinfeld, Tom Cruise şi Madonna.

În noiembrie 2009, Winfrey a anunţat că va renunţa în sfârşit la populara ei emisiune, după mai bine de 25 de ani. Ultimul episod al emisiunii va fi transmis pe 25 mai, iar cel înregistrat marţi pe 23 şi 24 mai.

Episodul a pus accentul pe operele caritabile realizate de Oprah pe parcursul anilor. Spre exemplul, grupul cititorilor fondat de Winfrey a ajutat milioane de oameni să înveţe să scrie şi să citească.

Maria Shriver, fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger, i-a mulţumit pentru sprijinul, dragostea şi sfaturile acordate pe parcursul anilor.

În al doilea episod au apărut actorul Will Smith şi soţia sa, Katie Holmes şi Dakota Fanning care i-au mulţumit, spunându-i că a fost ca o mamă pentru o mulţime de oameni. Beyonce a cântat melodia „Run the World”.

Winfrey a primit mesaje şi de la alţi admiratori mai puţin faimoşi, precum femeile americane de pe frontul din Irak.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.