EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,44 RON
(0%)
GBP
5,40 RON
(0%)
CHF
4,57 RON
(+0.02%)
BGN
2,47 RON
(-0%)
BYN
1,85 RON
(0%)
CAD
3,17 RON
(0%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,90 RON
(-0%)
JPY
0,04 RON
(-0%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

În România hoţii fură O MAŞINĂ LA DOUĂ ORE. Care sunt cele mai vânate autoturisme

– La fiecare două ore, hoţii fură o maşină în România. Potrivit datelor oferite de Inspectoratul General al Poliţiei, în primele trei luni ale acestui an, păgubiţii au reclamat 1060 de furturi de autovehicule. Trendul este în uşoară scădere, după ce anul trecut au fost înregistrate 4453 furturi de autovehicule.

Cea mai furată maşină este Dacia, şi din cauza faptului că este cea mai bine reprezentată în parcul de maşini din România. Topul este dominat, apoi, de maşinile germane. Astfel, pe locul doi se află Volkswagen, urmat de mărcile BMW, Mercedes şi Audi . Pe următorul loc se află Renault, scrie Gândul.

La nivel teritorial, cele mai multe maşini dispar în Capitală, unde în primele trei luni ale acestui an s-au furat 355 de automobile. În top urmează Constanţa, cu 65 de maşini, şi Cluj-Napoca, de unde au dispărut 33. Din Râmnicu Vâlcea, în primul trimestru au fost furate 23 de maşini.

Dintre grupările care acţionează în România, cele mai active sunt cele din Vest şi din Bucureşti. Unii hoţi încearcă să negocieze cu proprietarul, pentru recompensă, alţii le scot afară şi le vând. Se întâmplă ca negocierile să şi reuşească, iar apoi partea vătămată le spune poliţiştilor că şi-a găsit maşina abandonată. Poliţiştii rămân cu un dosar cu autor necunoscut, pe care îl ţin deschis până la prescripţie, adică zece ani.

Citește și
1 Comentariu
  1. rubu spune

    BOAH!
    Ala din poza e un SEAT IBIZA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata