EUR
4,85 RON
(-0.23%)
USD
4,34 RON
(+1.23%)
GBP
5,41 RON
(-0.1%)
CHF
4,56 RON
(+0.23%)
BGN
2,47 RON
(-0.03%)
BYN
1,68 RON
(+1.23%)
CAD
3,10 RON
(+0.67%)
RSD
0,04 RON
(+0.01%)
AUD
2,68 RON
(-0.38%)
JPY
0,04 RON
(+1.07%)
CZK
0,18 RON
(+0.29%)
INR
0,06 RON
(+1.08%)

 

Mama piţipoancei de la IMM: „Era mai moral să intervin la un coleg să o angajeze? Fiţi convins că se putea!”

– Mama fotomodelului Bianca Jurcă nu vede nimic imoral în faptul că şi-a angajat fiica în instituţia de stat pe care o conduce. Fata directoarei a fost examinată chiar de subalternii mamei ei. O altă situaţie pe care şefa de la Agenţia IMM o consideră normală.

Lelica Crişan, şefa Agenţiei IMM Timiş a declarat într-un interviu că nu e nimic imoral sau anormal în faptul că şi-a angajat fata, fotomodelul Bianca Jurcă (foto), în instituţia pe care o conduce, scrie Adevărul.

„Da. Mi se pare normal. Este pe o perioadă determinată. Cât este o doamnă în concediu de maternitate. Nu am titularizat-o pe post, nu i-am creat un post”, a declarat Lelica Crişan. Aceasta a mai explicat că fiica ei a fost angajată în urma unui concurs la care nu a participat altcineva. Examinatorii au fost chiar subalterni ai mamei persoanei examinate.

Luată de val, în discuţie, mama piţipoancei de la Agenţia IMM Timiş a mai oferit o scuză uluitoare: putea să intervină la alt şef de instituţie să o angajeze,dar nu a făcut-o.  „Consideraţi că era mai moral să intervin la o colegă sau la un coleg ca să o angajeze ? Nu era acelaşi lucru ? Fiţi convins că se putea, are două facultăţi terminate, are masterat!„, a declarat şefa de la Agenţia IMM.

Tânăra s-a remarcat la Timişoara după ce a pozat în ipostaze sexy şi la prezentări de modă.  A fost consilieră personală a actualului ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, şi funcţionară la Prefectura Timiş. Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu a dat-o afară pentru că a considerat că afectează imaginea instituţiei. Ulterior tânăra a fost angajată chiar în instituţia pe care o conduce mama ei: Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Timiş (IMM).

Citește și
1 Comentariu
  1. Sfinx spune

    Managerii numiti pe criterii politice este normal sa considere unitatea pe care o conduc ca o feuda primita ca rasplata pentru meritele fata de partidul care i-a facut-o cadou. Si procedeaza ca un feudal sadea: fac ce le trece prin cap acolo. Deci considera natural sa-si numeasca toate neamurile in diferite functii, doar este feuda lor! Cat timp noi cei care suportam pe pielea noastra tote astea vom inghiti fara cracnire ce nu se baga in gura nu avem ce ne plange, ne descurcam noi cumva. Si iaca asa, din descurcat in descurcat directia fundul prapastiei in veselie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata