Raluca Turcan: Adoptarea legii care elimină studierea istoriei şi geografiei în limba minorităţilor nu afectează Coaliţia

Adoptarea tacită în Camera Deputaţilor a proiectului de lege care elimină studierea istoriei şi geografiei în limbile minorităţilor a fost conjuncturală, nu va trece de Senat, deci nu se pune problema să aibă efecte asupra stabilităţii Coaliţiei de guvernare, a declarat, miercuri, deputatul PDL Raluca Turcan.

În opinia Ralucăi Turcan, adversarii politici ai PDL caută „un pai de care să se agaţe” pentru a lăsa impresia că există tensiuni în Coaliţie.
„Este evident că, în disperare de cauză, adversarii noştri politici caută un pai de care să se agaţe pentru a demonstra că există tensiuni în Coaliţie”, a punctat Raluca Turcan.

Ea a mai spus că stabilitatea coaliţiei nu are de ce să fie pusă în discuţie în acest moment, având în vedere că protocolul încheiat de PDL cu partenerii din Coaliţie stabileşte că vor merge împreună ”pe linia reformelor”.

„Cred că toată această agitaţie legată de situaţia din Coaliţie va fi repede depăşită. Noi am punctat un moment important, prin protocolul încheiat cu partenerii noştri de guvernare şi am stabilit că vom merge împreună pe linia reformelor”, a conchis Raluca Turcan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.