Constantin Simirad a solicitat SRI să verifice birourile directorilor şi demnitarilor din CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că birourile CJ, precum şi cele ale unor instituţii subordonate au fost şi sunt verificate pentru a afla dacă în pereţii acestora sunt montate sisteme de supraveghere.

Şeful CJ Iaşi a susţinut că a solicitat Serviciului Român de Informaţii să verifice dacă birourile au „eventuali purici”.

„Am făcut o solicitare la SRI să verifice birourile directorilor şi demnitarilor din CJ. Sigur, ieri a fost marea bocăneală. Toţi angajaţii au bocănit pereţii pentru a afla dacă există microfoane. Din câte am auzit, şi la Primărie a fost aceeaşi situaţie.

Azi, mi s-au arătat anumite pete de altă culoare, iar atunci când bocăneai suna a gol, motiv pentru care echipa SRI a fost rugată să verifice. În biroul meu chiar s-a mers până la scoaterea unor lamele de ipsos. Deşi SRI avea aparatură sofisticată, care să depisteze microfoanele, a făcut şi săpături pentru a îndepărta suspiciunea angajaţilor”, a declarat preşedintele CJ.

Constantin Simirad a susţinut că nu au fost găsite alte microfoane decât cele descoperite miercuri în birourile celor doi vicepreşedinţi.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.