Constantin Simirad a solicitat SRI să verifice birourile directorilor şi demnitarilor din CJ

0 5

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că birourile CJ, precum şi cele ale unor instituţii subordonate au fost şi sunt verificate pentru a afla dacă în pereţii acestora sunt montate sisteme de supraveghere.

Şeful CJ Iaşi a susţinut că a solicitat Serviciului Român de Informaţii să verifice dacă birourile au „eventuali purici”.

„Am făcut o solicitare la SRI să verifice birourile directorilor şi demnitarilor din CJ. Sigur, ieri a fost marea bocăneală. Toţi angajaţii au bocănit pereţii pentru a afla dacă există microfoane. Din câte am auzit, şi la Primărie a fost aceeaşi situaţie.

Azi, mi s-au arătat anumite pete de altă culoare, iar atunci când bocăneai suna a gol, motiv pentru care echipa SRI a fost rugată să verifice. În biroul meu chiar s-a mers până la scoaterea unor lamele de ipsos. Deşi SRI avea aparatură sofisticată, care să depisteze microfoanele, a făcut şi săpături pentru a îndepărta suspiciunea angajaţilor”, a declarat preşedintele CJ.

Constantin Simirad a susţinut că nu au fost găsite alte microfoane decât cele descoperite miercuri în birourile celor doi vicepreşedinţi.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata