Sistemul de fitness pilates, cheia frumuseţii Pippei Middleton

Pippa Middleton a dezvăluit faptul că fizicul său invidiat de femei şi admirat de bărbaţi este rezultatul practicării sistemului de fitness pilates, un sistem de exerciţii care măresc forţa, flexibilitatea şi gradul de coordonare şi control al corpului, conform The Telegraph.

Acest sistem de exerciţii fizice a fost dezvoltat de Joseph Pilates, în prima jumătate a secolului XX.

Pippa a explicat că urmează şedinţe săptămânale de pilates la centrul de fitness Parson”s Green, din apropierea locuinţei sale din West London.

Într-un material publicat pe site-ul Pilates On The Go, Pippa Middleton îşi laudă instructorul de pilates, Margot Campbell.

„Sunt o persoană mereu pe fugă, iar pentru mine pilates este o evadare plăcută din stilul meu de viaţă mereu încărcat, din Londra. Chiar dacă este ora 7 dimineaţa, sau 7 seara, mă simt mereu calmă şi învigorată după o şedinţă de pilates.

În ultimele luni am observat o diferenţă foarte mare în tonusul meu muscular şi în postura mea şi o recomand pe Margot pentru că este instructorul perfect”, susţinea Pippa.

„De la tehnici de respiraţie, la tonus muscular şi flexibilitate şi relaxare, şedinţele de pilates au devenit o necesitate săptămânală pentru mine, pentru a-mi menţine energia, fericirea şi tonusul”, mai adăugă ea.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.