Ce români îşi iau casă la hotel cu 76.000 de euro?

– De ce ai alege să devii proprietarul unei locuinţe dintr-un imobil de sticlă, amplasat într-o zonă foarte aglomerată a Bucureştiului şi în care funcţionează “cel mai mare hotel din Europa”? Patronii “Rin Grand Hotel” şi-au scos la vânzare proprietatea bucată cu bucată. Sau mai exact, cameră cu cameră.

“Este ora şapte vă rog să vă treziţi”, se aude din partea cealaltă a receptorului. Mulţumeşti, te dai jos din pat şi suni la room-service: “o omletă şi un suc natural”, în zece minute ai micul dejun la pat, cobori la parter şi urmezi jumătate de oră la sala de fitness sau la piscină.

Până aici lucrurile sună bine. Singura problemă este că toate aceste servicii costă. Şi nu puţin.  Costă ca şi cum ai sta într-un hotel de patru stele: abonament pe lună la piscină – 105 euro, dacă mai vrei în plus fitness sau aerobic 150 de euro, mic dejun 10 – 15 euro.  La tarifele astea primeşti o reducere de 5-10% pentru că, de fapt, chiar stai într-un hotel de patru stele. Fraţii Negoiţă au hotărât ca cea mai mare parte din camerele de la Rin Grand Hotel  să fie rearanjate şi transformate în apartamente, iar ulterior acestea să fie scoase la vânzare. Procesul de transformare este în curs, şi – ne-au declarat dezvoltatorii – deja s-au vândut între 12 şi 14 apartamente.  Chiar dacă – la sfârşitul anului trecut – Ionuţ Negoiţă declara că apartamentele vor fi gata în luna  februarie, primii proprietari se vor muta în hotel doar în septembrie. Oferta cea mai atractivă – destinată unei familii cu un copil – are o suprafaţă utilă de 67 de metri pătraţi şi un preţ de 75.000 de euro, scrie România Liberă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.