EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Panică printre cameristele unui hotel din Belgrad din cauza unei misiuni a FMI

0

Presa sârbă face haz de necazul şefului demisionar al Fondul Monetar Internaţional /FMI/ Dominique Strauss-Kahn.

De două zile angajatele de la hotelul de lux Hajat din Belgrad sunt în panică din cauza unei misiuni a FMI care s-a cazat acolo, scrie vineri tabloidul Alo. După arestarea lui Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuală, cameristele sârbe se tem să nu treacă şi ele printr-o asemenea nenorocire, precizează ziarul.

Reprezentanţi FMI s-au cazat şi înainte la hotelul Hajat şi până acum nu au fost niciun fel probleme, acum însă cameristele au mare grijă să nu rămână singure cu vreun reprezentant al Fondului, scrie ziarul, citând un angajat al hotelului.

Sursa citată mai spune că toate menajerele din hotelul respectiv sunt tinere şi frumoase. Ele vorbesc cel puţin o limbă străină, dar au interdicţie să intre în discuţii cu oaspeţii, cu excepţia cazurilor când sunt întrebate ceva. Conducerea hotelului a refuzat orice comentariu despre acest subiect, mai scrie ziarul Alo.

O misiune a Fondului Monetar Internaţional, condusă de Albert Jaeger, se află în Serbia în perioada 18-27 mai. Misiunea poartă discuţii cu guvernul premierului Mirko Cvetkovic pentru încheierea unui nou acord între Serbia şi FMI. Se aşteaptă că experţii Fondului să analizeze situaţia economică în ţară şi să recomande efectuarea unor reforme în vederea încheierii acestui acord care ar putea fi semnat spre sfârşitul verii.

Noul acord cu FMI nu va aduce bani Serbiei, dar va creşte credibilitatea ei în ochii investitorilor străini, a declarat Jurij Bajec, consilier al premierului Mirko Cvetkovic, citat de postul de radio B92.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.