Spectacolul „My Dream”, considerat un fenomen mondial, vine în România

Spectacolul care i-a făcut celebri pe artiştii de la China Disabled People’s Performing Art Troupe (CDPPAT), „My Dream”, ajunge şi în România pe 15 iunie la Sala Palatului din Bucureşti, informează un comunicat Gala MGMT&PR transmis joi.

Mai mult decât un show de divertisment în care se îmbină elemente din multe arte – dans tradiţional chinezesc, muzică, dans modern, balet, teatru, poezie, Peking Opera -, „My Dream” reprezintă o lecţie de viaţă, un vis împlinit, pe care 50 de artişti îl împărtăşesc şi îl trăiesc împreună cu publicul, anunţă organizatorii.

Spectacolul „My Dream” face înconjurul lumii de peste 20 de ani, demonstrând că, dacă visezi, dacă îţi doreşti cu adevărat, visul poate deveni realitate.

„Diferit la acest show este faptul că toţi artiştii de pe scenă au muncit foarte mult pentru a fi acolo. Pentru fiecare în parte, faptul că apare în acest spectacol înseamnă un vis care a devenit realitate. Nu sunt oameni obişnuiţi, sunt oameni cu dizabilităţi fizice, mai curajoşi şi mai optimişti decât mulţi dintre noi. Munca lor a fost întreită, iar visul e de trei ori mai preţuit”, se arată în comunicat.

Declarată Artist pentru Pace UNESCO, trupa a prezentat „My Dream” în toată lumea, mereu cu aplauze la scenă deschisă. Spectacolul a fost declarat „fenomen mondial”, reuşind ca în turneele întreprinse de-a lungul anilor să îi impresioneze chiar şi pe liderii politici ai fiecărui moment.

Bill Clinton, Al Gore, Gerhard Schroeder, Aleksander Kwasniewski şi-au înscris cuvintele în cartea de onoare a trupei, exprimându-şi admiraţia pentru acest proiect care aduce speranţă.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 40 şi 170 de lei, se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.