Un astrolog a prezis „o mare schimbare în viaţa” lui DSK

Astrologia şi politica fac de secole casă bună, numeroşi oameni de stat ascultând de sfaturile astrologilor sau chiar având astfel de cititori în stele în cercul de apropiaţi.

La sfârşitul anului 2010 a fost adusă în discuţie oportunitatea candidaturii pentru preşedinţia franceză a şefului FMI, Dominique Strauss-Kahn, iar un astrolog pe nume Anne Vilano i-a prezis acestuia „o mare schimbare în viaţă” – nu este probabil ce se aştepta să fie, dar este într-adevăr o schimbare radicală de viaţă pentru DSK, conform publicaţiei 7 sur 7.

Această predicţie a fost făcută în cadrul emisiunii „C dans l”air”, pe canalul de televiziune France 5.

Dominique Strauss-Kahn este în zodia Taurului. „Un semn zodiacal optim pentru o persoană care dispune de foarte multă energie (…) Sunt multe planete în Taur, fapt care îi oferă un pragmatism extrem. (Nativul din taur) este o persoană logică, împlinită, cu un spirit solid de grup, care ştie să comunice”, conform caracterizării astrologului.

În schimb, când a venit vorba despre viitorul lui DSK, Anne Vilano a fost mult mai puţin optimistă.

„Pe plan ciclic, a ajuns la o răscruce a caselor. Este lună nouă, este un ciclu care va începe peste câteva luni şi va dura 30 de ani. Sunt apele care se varsă în mare. Este la o răscruce ce-i va aduce o mare schimbare în viaţă, la sfârşitul lui aprilie, începutul lui mai” susţinea astrologul la sfârşitul anului trecut.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.