Un bărbat recunoaşte că a făcut sex cu 1.000 de … maşini

Este de notorietate faptul că bărbaţilor le plac maşinile, însă Edward Smith, un american din Washington, se pare că şi-a împins această pasiune mult, mult prea departe, şi anume până la a întreţine relaţii sexuale cu acestea, după cum singur recunoaşte, conform unui articol publicat de The Telegraph.

Edward susţine că a făcut sex cu 1.000 de maşini faţă de care precizează că nutreşte „sentimente romantice”. Din acest punct de vedere el poate trăi liniştit, maşinile nu sunt geloase una pe alta, iar infidelitatea şi poligamia în acest caz nu se pedepsesc.

Edward Smith, care trăieşte în prezent alături de ultima lui „prietenă”, o superbă Volkswagen Beetle albă pe care a botezat-o Vanilla, susţine că nu este „bolnav” şi că nu intenţionează să-şi schimbe modul de viaţă trecând la partenere din carne şi oase.

„Apreciez frumuseţea în general, iar în cazul maşinilor am trecut puţin mai departe de simpla apreciere a frumuseţii până la ceea ce eu consider o modalitate de a-mi exprima dragostea. Poate sunt puţin nebun, dar atunci când văd filme precum Herbie sau Knight Rider, în care maşinile devin personaje pe care le poţi iubi şi strânge în braţe, mă simt minunat”, susţine el.

„Sunt o fire romantică. Scriu poezii despre maşini, le cânt şi vorbesc cu ele ca şi cu o femeie. Ştiu ce este în sufletul meu şi nu am nicio intenţie să mă schimb”, mai adaugă el subliniind că nu este bolnav psihic şi că nu vrea să supere pe nimeni, dar maşinile rămân preferatele lui din punct de vedere sexual.

Edward Smith, 57 de ani, susţine că a făcut dragoste pentru prima oară cu o maşină la vârsta de 15 ani şi precizează că nu a fost niciodată atras de femei sau de bărbaţi din punct de vedere sexual.

Fire experimentală, el şi-a extins interesul sexual de la maşini şi spre alte vehicule. Smith a povestit că cea mai intensă aventură sexuală a sa a fost să facă dragoste cu un elicopter (!) folosit în producţia TV „Airwolf” din anii „80.

În afară de Vanilla, Smith îşi petrece timpul şi cu celelalte maşini ale sale, un Opal GT din 1973 pe nume Cinnamon şi un Ford Ranger Splash din 1993 pe nume Ginger.

Înainte de Vanilla el a avut o relaţie de 5 ani cu Victoria, un VW Beetle clasic, din 1969.

El a mărturisit însă că majoritatea maşinilor cu care a întreţinut relaţii sexuale sunt ale unor străini sau provin din centre de prezentare auto.

Ultima sa relaţie cu o femeie s-a încheiat în urmă cu 12 ani, şi, conform propriilor mărturisiri, s-a terminat fără să facă sex împreună. Smith susţine că a întreţinut relaţii sexuale şi cu fete, dar când era foarte tânăr.

Povestind cum au început să se manifeste aceste porniri sexuale faţă de maşini, Edward Smith susţine că este un sentiment care a crescut în el din adolescenţă.

„M-am îndrăgostit de maşinile frumoase încă de la început, dar peste ani, sentimentele mele au devenit din ce în ce mai puternice. Când am împlinit 13 ani şi a fost lansată celebra Corvette Stingray, nu m-am mai putut abţine. Acea maşină este pur sex. Nu am stat să mă analizez, dar ştiu că ceea ce fac eu nu răneşte sau deranjează pe nimeni. Sunt momente în care mă aflu pe stradă, în vreo zonă mai retrasă şi văd parcată o maşină drăguţă care parcă-mi cere să o iubesc”, susţine el.

Oricât ar părea de surprinzător, din fericire pentru domnul Smith, excentricul american nu este singur. El face parte dintr-o comunitate de peste 500 de „iubitori pasionali de maşini”, care s-au întâlnit pe internet. Detaliile „tehnice” ale felului în care se consumă dragostea dintre Smith şi maşini nu au fost precizate şi sunt extrem de greu de imaginat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.